Ik ben hier op zoek naar degene die me echt gelukkig kan mak

Yara
Mijn naam is:
Yara
Mijn leeftijd:
24 Jaar
Ik woon in:
Zeerijp
(Groningen)
Like mij?
18 Likes
Like mij!

Yara(24) schrijft:

Verhuizen, mijn haar verven, andere kleren dragen, gaan sporten, nieuwe vrienden zoeken.... Als ik een man tof vind, ben ik echt bereid om ALLES voor hem te doen maar ondanks alles is het mij nog steeds niet gelukt om een man te vinden die bij mij wil blijven!!!

Ik vraag me echt steeds meer af wat er mis met mij is! Iedereen in mijn omgeving heeft al iemand gevonden en ik ben nog steeds alleen... Ben ik dan echt zo stom? Lelijk? Of is de liefde voor mij gewoon niet weggelegd?

Ik weet echt niet meer wat ik moet doen om iemand te vinden.. Ik wil gewoon dat iemand mij eens graag ziet!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Yara? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Yara !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Yara

Gratis contact met Yara?

Druk dan hier voor contact!