Huisje, boompje, beestje, nu nog sex

Rock&Fun
Mijn naam is:
Rock&Fun
Mijn leeftijd:
27 Jaar
Ik woon in:
Luttenberg
(Overijssel)
Like mij?
0 Likes
Like mij!

Rock&Fun(27) schrijft:

Sinds kort heb ik mijn eigen huisje en ik woon daar heerlijk met mijn hondje. Ik heb fijn werk en een goed leven, maar ik mis toch echt wel iemand met wie ik intiem kan zijn. Voornamelijk de sex, maar ook de intimiteit. Op kille dagen lekker samen in bed blijven enzo.

Laten we samen genieten van onze vrije tijd en verder elkaars leven respecteren. Samen zijn en toch ook vrij zijn. Kan jij dat aan?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Rock&Fun? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Rock&Fun !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Rock&Fun

Gratis contact met Rock&Fun?

Druk dan hier voor contact!