Gewone vrouw zoekt gewone man voor fun

EllaStars
Mijn naam is:
EllaStars
Mijn leeftijd:
31 Jaar
Ik woon in:
Nieuwerkerk aan den IJssel
(Zuid-Holland)
Like mij?
0 Likes
Like mij!

EllaStars(31) schrijft:

Ik doe geen gekke dingen, ik kan best spontaan zijn, maar meestal denk ik ergens toch liever over na, ik ben gewoon en dat vind ik prettig. Ik zoek ook iemand die gewoon normaal is. Samen leuke dingen doen en vooral voor de "fun".

Ik zoek niet meteen een relatie, dan moet er wel een hele speciale klik zijn, maar een mooie vriendschap plus vind ik wel een fijn idee. Wat is jouw voorstel?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met EllaStars? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
EllaStars !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
EllaStars

Gratis contact met EllaStars?

Druk dan hier voor contact!