Geloof jij ook in meer liefde?

Polyamoreus
Mijn naam is:
Polyamoreus
Mijn leeftijd:
40 Jaar
Ik woon in:
Esch
(Noord-Brabant)
Like mij?
12 Likes
Like mij!

Polyamoreus(40) schrijft:

Liefde bestaat niet alleen tussen een man en een vrouw. Wat ik met de een heb, dat hoef ik met de ander niet te hebben. Ik leid dan ook een polyamoreus leven.

Dit betekent niet dat ik met iedereen het bed in kruip. Maar wel dat ik voor meer mensen gevoelens kan hebben. Ik merk dat daar nog een taboe op ligt, dus ik kom hier mijn geluk beproeven.

Vrijheid, blijheid, met respect en zonder elkaar te kwetsen. Kun jij dat?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Polyamoreus? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Polyamoreus !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Polyamoreus

Gratis contact met Polyamoreus?

Druk dan hier voor contact!