Frisse en sexy man voor geile vrouw

Kolinda
Mijn naam is:
Kolinda
Mijn leeftijd:
33 Jaar
Ik woon in:
Koog aan de Zaan
(Noord-Holland)
Like mij?
2 Likes
Like mij!

Kolinda(33) schrijft:

Ik had laatst voor de eerste keer een sexdate en het was een mega afknapper. De man stonk, was onverzorgd en helemaal anders dan tijdens onze gesprekken. Dat heeft me wel een beetje huiverig gemaakt, maar het hoort er ook een beetje bij denk ik dan maar.

Nu dus even heel duidelijk. Ik zoek een frisse en sexy man, die echt is zoals hij hier tegen mij doet. Ben jij dat? Eerlijk, open en verzorgd? Dan hoor ik graag van jou.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Kolinda? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kolinda !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Kolinda

Gratis contact met Kolinda?

Druk dan hier voor contact!